fbpx

Tudod, hogy mit szeretne valójában a tested?

Készen állsz, hogy egy új dimenziót nyiss meg testeddel való kommunikációval? 

Meditációs hanganyag, mely eddig csak az INTIMITÁS WORKSHOP  résztvevői számára volt elérhető!

A probléma

Feltetted valaha már ezt a kérdést magadnak, hogy mire vágysz igazán a párkapcsolatban, szexualitásban, intimitásban, érintésben?….

Bizony sokan csak elfogadják azt, amit a páruktól kapnak, mert soha nem jutnak el arra a szintre, hogy a testükkel olyan kapcsolatot építsenek ki, ami során az igazi vágyuk és elvárásuk felszínre kerülhet.

A megoldás

A testünk nagyon okos, és ha kérdezzük, válaszokat ad! Nem próbáltad még? Itt az ideje! Többen egyértelmű, tiszta képeket láttak és megértették, hogy „Mit is akar a testük valójában?”

 

Legyen ma a tiéd az Intimitás Workshop legütősebb meditációs gyakorlata!

Akik már elvégezték a workshopon a feladatot, arról számoltak be, hogy különleges dolgokat hallottak, éreztek és értettek meg. Ezt a fajta kommunikációt a testükkel még soha nem tapasztalták meg. 

Emeld a szexet magasabb dimenziókba!

Hogy működik?

Ebben az imaginációs gyakorlatban egy lágy zene kísér végig és segít ellazulni. A meditációban a tudalattink és a testünk válaszait keressük, hogy milyen szexre is vágyunk valójában, milyen érintést, csókot, ölelést szeretnénk, amit eddig még nem kaptunk meg …

Még nem csináltam ilyet...

Nem kell meditációs gurunak lenned, hogy működjön!  A hanganyag elején a relaxáló gyakorlatok és a zene segít abban, hogy teljesen ellazulj és a választ megkapd akkor is, ha először csinálsz ilyen gyakorlatot!

Az eredmények nagyon jók!

 

Akik már elvégezték a workshopon a feladatot, arról számoltak be, hogy olyan dolgokat láttak, éreztek, hallottak és értettek meg, amik eddig még soha nem voltak számukra egyértelműek.

 

Nálunk minden rendben...

 

Ha nálad tökéletesen működik a szex, akkor is érdemes megvásárolnod a hanganyagot, hogy új, érdekes és izgalmas dolgokat próbálhassatok ki… ha pedig úgy érzed, hogy még van mit javítani, akkor ez a gyakorlat neked szól!

 

De ki áll az INTIMITÁS WORKSHOP és a hanganyag mögött?

Salamon Krisztina

 Szexuálterapeuta  vagyok

Sok éves marketing & sales és tanácsadói karrier után, új kihívást követve kezdtem el tanulmányaim a Semmelweis Egyetem Posztgraduális  Képzésén,  ahol Szexuálterapeuta képesítést szereztem. 

A diploma megszerzése után a Szexológiai Tudományos Társaság aktív tagja lettem, ahol a szexuális fejlesztést és ismeretterjesztést tűztük ki célul kollégáimmal együtt.

 Jelenleg Bécsben élek, mert a szerelmet és egy csodás partnert követve tavaly elköltöztem Budapestről, ezért inkább online programokkal segítek a pácienseknek.

Nagyon régóta érdekel a szexualitás, az igazi nagy titok, az orgazmus megélésének sok-sok lehetősége. Már a 90-es években találkoztam az ESZO-val, amely könyv a Tantrikus és a Tao szexualitás alapköveit rakta le Európában, a modern kor emberének érthető formába csomagolva. 2003 óta Tantrával is foglalkozom, ami a párok összehangolódásán túl a lelassult és energetikai alapon megélt orgazmust is támogatja, tanítja.

Azt vallom, hogy az intimitás és a jó szex mindenkinek jár!

A szexualitás egy ösztönös ÉS tanult folyamat eredménye, tehát FEJLESZTHETŐ!

Küldetésem, hogy megtanítsam a párokat szabadon szeretni, az intimitás csodáját élvezni és az útközben felmerülő esetleges problémákat terapeutaként megoldani. 

Specialitásom

  • Intimitás fókuszú párterápia
  • Női és férfi egyéni terápia 

OK, ez tetszik, de mennyibe fog kerülni?

Én az elmúlt években sok-sok órányi tanulást fektettem abba, hogy kellőképpen fel tudjak készülni egy ilyen terápiás folyamatra! Ez alatt nagyon sok időt, energiát fordítottam tanulásra és sajátmagam fejlesztésére. 

Te pedig most ezt a tudást, annak egy részét kapod meg készen. 🙂

Ennek a tudásnak olyan értéke van, ami alapjaiban képes megváltoztatni az érzékelésed és a szexuális életed.

 Mennyit ér meg Neked, hogy jobb legyen a szex, a kommunikációd a pároddal?

Az INTIMITÁS WORKSHOP eredeti ára 29.900 Ft, de te most megkaphatod a Workshop legütősebb gyakorlatát 3.990 Ft-ért!

Figyelj, mert az ajánlat 48 óra múlva lejár és csak addig veheted igénybe ezt a csodás anyagot!

A meditációs hanganyagot jelenleg kétféleképpen tudod megvásárolni:

1.utalással vagy 2.utánvétellel

Megrendelés - utalással

Inkább UTÁNVÉTELLEL RENDELEK 3.990 Ft +500 Ft kezelési költségért!

9 + 14 =

HOGY MŰKÖDIK AZ UTÁNVÉTEL?
Nálunk rendelhetsz utánvéttel is, ha úgy kényelmesebb Neked. 🙂 Nincs más dolgod, mint kiválasztani az utánvétes fizetési módot, és a a postás hamarosan ott is lesz Nálad! A postásnak történő fizetés után, a levélben minden részletet megtalálsz a hanganyag eléréséhez. 
HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE
Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj egy emailt az info@intimitas1x1.hu email címre és rövid időn belül válaszolok!
HOGYAN KAPOM MEG A SZÁMLÁT?
A megrendelésed után, a megadott email címedre küldjük a számlát!
KITŐL VÁSÁROLOM A KÖNYVET?
Az Intimitas1x1.hu honlap üzemeltetője Salamon Krisztina Szexuálterapeuta. Pameco Bt. 

Szeretettel meghívlak, hogy csatlakozz az INTIMITÁS1X1 ZÁRT Facebook csoporthoz!

Azért hoztam létre ezt a csoportot,hogy az ismerősök figyelő szemei elől elbújva, szabadon tudjunk tanulni, beszélgetni, kommentelni az intimitás és a szexualitás témakörében! 

Sokan nem akarják, hogy bárki  (szomszéd, anyós, kolléga stb.)  lássa, hogy milyen témát olvasgatunk a Facebookon!

A zárt csoport erre egy tökéletes megoldás!

Gyere te is közénk!