fbpx

Ki is van az Intimitás 1×1 mögött?

 

Salamon Krisztina

 Szexuálterapeuta  vagyok

Sok éves marketing & sales és tanácsadói karrier után, új kihívást követve kezdtem el tanulmányaim a Semmelweis Egyetem által akkreditált posztgraduális képzésen 2017-ben, ahol  Szexuálterapeuta képesítést szereztem. 

A diploma megszerzése után a Szexológiai Tudományos Társaság aktív tagja lettem, ahol a szexuális fejlesztést és ismeretterjesztést tűztük ki célul kollégáimmal együtt.

 Jelenleg Bécsben élek, mert a szerelmet és egy csodás partnert követve elköltöztem Budapestről, ezért már csak online programokkal segítek a pácienseknek.

Nagyon régóta érdekel a szexualitás, az igazi nagy titok, az orgazmus megélésének sok-sok lehetősége. Már a 90-es években találkoztam az ESZO-val, amely könyv a Tantrikus és a Tao szexualitás alapköveit rakta le Európában, a modern kor emberének érthető formába csomagolva. 2003 óta Tantrával is foglalkozom, ami a párok összehangolódásán túl a lelassult és energetikai alapon megélt orgazmust is támogatja, tanítja.

Azt vallom, hogy az intimitás és a jó szex mindenkinek jár!

A szexualitás egy ösztönös ÉS tanult folyamat eredménye, tehát FEJLESZTHETŐ!

Küldetésem, hogy megtanítsam a párokat szabadon szeretni, az intimitás csodáját élvezni és az útközben felmerülő esetleges problémákat terapeutaként megoldani. 

Specialitásom

  • Intimitás fókuszú párterápia
  • Női és férfi egyéni terápia 

AMIBEN SEGÍTENI TUDOK...

Küldetésemnek tartom, hogy az embereket megtanítsam újra szeretni, intimitásban élni, érinteni! Ehhez a klasszikus szexuálterápia eszközeit,  valamint a keleti filozófia és a tantra módszereit használom..

Csoportos tréningeket, INTIMITÁS WORKSHOP-okat tartok, ahol a női és férfi intimitás kérdéseit vitatjuk meg és segítünk a szexualitás körüli bűntudat felszabadításában.

Egyedi szexuálterápiás konzultációval is foglalkozom, ahol a páciens vagy a pár problémáját oldjuk meg egy jól bevált szexuálterápiás program segítségével. 

Kedvencem az intimitás fókuszú szexuálterápia, ahol a pároknak tudok segíteni abban,  hogy visszatérjenek az egészséges, boldog szexualitás útjára.

Ha úgy érzi, hogy problémáját egy szakemberrel szeretné megbeszélni,

látogassa meg terápiával foglalkozó honlapom!

 

 

KLIKK! .... www.onlineszexualterapia.hu

Időpontért keressen fel bátran, és közösen megkeressük a megoldást!

Ne feledje, az intimitásra és a szexualitásra mindenkinek joga van!